fbpx
,

Pegla/uvijač za kosu 2u1


Model: 606

Težina: 650g

Veličina: 33*10*6

Napon: 100-240 V

Frekvencija: 50/60 Hz

Snaga: 30 W

Dužina kabela: 2,4 M

Kabel zakretna za 360 stupnjeva

Temperatura: 100-230 C

  •  2-u-1 pegla za kosu i uvijač za kovrče- pegla i uvijač u jednom, što ga čini iznimno korisnim za frizure kod kuće, ova parna pegla ima jednostavan prekidač s jednim gumbom koji vam omogućuje promjenu stila između ravnanja i kovrčanja, a istovremeno zadržava veliku praktičnost. 
  • Učinkovito njeguje kosu i sprječava isušivanje– keramički omotač pegle i uvijača ima ugrađeni generator koji aktivno stvara veliku količinu negativnih iona, dok snaga pare uvijača također može pružiti dodatnu vlažnost kosi. Osim toga, premaz sa sastojcima biljnog ulja oslobađa hranjive tvari tijekom procesa zagrijavanja, ostavljajući kosu mekom i sjajnom
  • Podesiva temperaturna– keramički uvijač ima 4 temperaturna načina za različite tipove kose. 330°F za gustu kosu, 360°F za normalnu kosu, 390°F za grubu kosu i 420°F za profesionalnu kosu. Kada ga koristite parni uvijač se trenutno zagrijava za 30 sekundi, bez obzira na način rada, što vam uvelike štedi vrijeme čekanja.
  • Pametan sigurnosni dizajn– ovaj uređaj za ravnanje i uvijanje kose nudi dvostruku zaštitu s zaključavanjem temperature i automatskim isključivanjem. Funkcija zaključavanja temperature uvijača može održavati stabilnu temperaturu, što uvelike poboljšava frizerski učinak. Automatsko gašenje nakon 30 minuta neaktivnosti, sigurnosna nadogradnja. Osim toga, ovaj uvijač ima funkciju memorije. Kada se uvijač za kosu uključi, automatski postiže temperaturu koja je bila posljednja.
  • Lagan i prijenosan- prijenosna veličina 2-u-1 pegle za kosu i uvijača čini ga idealnim za putovanja. Dolazi s raznim dodacima uključujući izolirane rukavice, češalj, kopču i svilenu torbu za pohranu. Možete biti sami svoj frizer kod kuće ili na odmoru s keramičkim uvijačem. 

25.20KM

Usporedba