fbpx

Uvjeti i odredbe

Uvjeti korištenja
Prilikom korištenja web stranice svi korisnici prihvaćaju pravilo da je korištenje weba www.cid.ba za vlastitu uporabu i na vlastitu odgovornost. C&D polaže autorska prava za sve slike koje su slikane u našem studio te zabranjuje neovlašteno preuzimanje sadržaja.C&D ne garantira da su svi sadržaji na web adresi www.cid.ba zakoniti i prihvatljivi u drugim lokacijama te ne snosimo odgovornost za kršenje istih zakona koje naši korisnici mogu prouzročiti.Komentari i recenzije na našim proizvodima predstavljaju isključivo mišljenje naših kupaca.C&D zadržava pravo pogreške u cijenama i opisu artikala te stoga ukoliko se desi pogreška u cijeni ili opisu kupac ima pravo vratiti artikal o našem trošku.Privatni podatci koje preuzima www.cid.ba u svrhu registracije kupca i kupovanja proizvoda tretirane su u skladu s našom politikom privatnosti.C&D se obavezuje da će naručene proizvode isporučiti u najkraćem vremenskom roku ispravne i neoštećene.

C&D ne snosi odgovornost za zloupotrebu i nelegalno korištenje usluga i proizvoda koje pruža.

Svi podaci o proizvodima i koji se nalaze na www.cid.ba su informativnog karaktera i zadržavamo pravo pogreške.

Točnost ličnih podataka

Kako bismo uspješno obradili narudžbu od kupca potrebni su nam 100% ispravni podatci. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost naših kupaca te da nam je zadovoljstvo naših kupaca na prvom mjestu.

VAŽNO!

Prilikom registracije korisnik potvrđuje da daje kompaniji C&D, 71250 Kiseljak, Sarajevski put br.2 u daljem nastavku “Kompanija”, svoju suglasnost za obradu korisnikovih,  privatnih podataka i primanje poslovne korespondencije, kao i oglašavanje i obavijesti:
Svrha suglasnosti: Usklađivanje sa zahtjevima General Data Protection Regulation (GDPR) br. 2016/679 od 27. aprila 2016, usvojenog od strane Evropskog parlamenta, Vijeća Evropske unije i Evropske komisije, i ostalih primijenjenih zakona u oblasti zaštite privatnih podataka; Evidencija o broj reklamacija, i servisiranja Dostave podataka proizvođaču o broju i vrsti servisnih intervencija Odgovor na zahtjeve od strane autoriziranih državnih tijela, kao i druge svrhe u skladu sa zakonom. Lista aktivnosti sa privatnim podacima (obrada): prikupljanje, registracija, organizacija, strukturiranje, pohrana, upotreba, Vi imate pravo da tražite od Kompanije da ispravi ili obriše Vaše privatne podatke, kao i da povučete suglasnost bilo kada, slanjem obavijesti na adresu Kompanije: C&D, 71250 Kiseljak, Sarajevski put br.2 ili putem email-a cidkiseljak@gmail.com. Kompanija je obavezna da obustavi obradu privatnih podataka, maksimalno 15 dana od primanja obavijesti.
Ova suglasnost je validna i Kompanija čuva Vaše privatne podatke, dokle god imamo kontakt . Ukoliko se iz nekog razloga kontakt obustavi, možete zahtijevati da se Vaši privatni podaci obrišu. Međutim, ovo je sve moguće, ukoliko se ne kosi sa važećom legislativom (Zakona o zaštiti ličnih podataka (Službeni glasnik BiH broj: 49/06, 76/11 i 89/11), General Data Protection Regulation (GDPR) br. 2016/679 od 27. aprila 2016,). Ukoliko se Vaši privatni podaci ne mogu obrisati, pristup istima će biti pod restrikcijama koliko god je to moguće.